Vosk It..!!!

21 Οκτ 2007

Η Ιστορία Της Μαρούλας.

Η Μαρούλα είναι 12- 13 ετών ωστόσο έχει αναπτυχθεί πλήρως (βυζάκια, κωλαράκια κ.λ.π.) με αποτέλεσμα να αποτελεί πρόκληση για τους γύρω της, άσχετα από το γεγονός ότι παραμένει ένα μικρό κορίτσι.

Όπως λοιπόν όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της πηγαίνει στο μάθημα Αγγλικών κάθε βράδυ μετά από το σχολείο και γυρνά στο σπίτι της κατά τις 22:00. Ωστόσο στον δρόμο της επιστροφής αναγκάζεται να περνά μέσα από ένα σκοτεινό πάρκο.

Έτσι και έγινε και εκείνη την μοιραία ημέρα κατά την οποία ενώ επέστρεφε στο σπίτι, άγνωστος την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε πίσω από τους θάμνους.

Αφού της ξέσκισε τα ρούχα άρχισε να την βιάζει άγρια και όταν αυτή πήγε να φωνάξει της έχωσε και δύο χαστούκια.

Αυτή σκέφτηκε πως καλύτερα να μην το ξανακάνει μπας και βγει και κανένα μαχαίρι, αλλά με το πέρασμα της ώρας άρχισε να της αρέσει (ήταν και η πρώτη φορά και το πιπίνι έχει ακούσει και το «κάλεσμα της φύσης»).

Έτσι με τα πολλά το «πανηγύρι» κράτησε κανά 3ωρο. Στο τέλος ο βιαστής αποκαμωμένος πήρε ένα τσιγάρο και ενώ ετοιμάζονταν να το ανάψει η πιτσιρίκα του ζήτησε και αυτή ένα.

Όμως την στιγμή που αυτός έφερε τον αναπτήρα στο πρόσωπο του και τον άναψε η μικρή αναφώνησε:

«ΘΕΙΕ ΓΙΑΝΝΗ..!?!?!?!?!?!?

ΕΣΥ!?!?!?!?!?!?!?!?»

Και αυτός απάντησε...

«ΜΑΡΙΑ????????? ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ?!?!?!?!?!?!?!?!?


3 σχόλια:

VoskinTV είπε...

τι κορυφαία ατάκα Θεέ μου....

Καλά έγραψε τρελά το ανέκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

ataka polu kali nai...

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα ότι θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι καθώς διάβαζα. Ε, ναι. Γυναίκα είμαι, τι περιμένεις... Αλλά τελικά, γέλασα. Και ξαναγέλασα. Ε και αυτό! Θα με καλέσεις κι εμένα να παίξω; Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό με τις ημερομηνίες σε κάνει να αιστάνεσαι μεγάλος βρε παιδί μου. Μια ωριμότητα... lol Άντε καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΚΑΛΑ .........ΜΙΛΑΜΕ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ....


Google